lørdag, april 20, 2024

19. september
Det ble en spennende slutt på generalprøven for hjemmelaget Gimle og Fyllingen i kveld.
Etter at Gimle ledet solid etter første periode (19-10), vant Fyllingen andre periode med 26-23 slik at Gimle ledet 42-36 ved halvtid. Tredje periode vant Gimle 23-22 før siste periode ble meget spennende mot slutten som Fyllingen vant 21-15 og kampen 79-77.
For begge lag ble det skader og dermed lite spilletid på Karl Otabor (2 poeng).Nikola Blatancic satte 14 og kampens to siste på straffer mens Vilius Šumskis satte 22 og ble kampens toppscorer før han ble feilet ut.Stian Enge satte 21 og Ognjen Nisavic 20. Olav Johnsen ble poengløs, men hans to returer i siste minutt var kampavgjørende. Også Espen Dommersnes, Magnus Elgmork og Fredrik Bang-Andreasen var utpå parketten i en langt jevnere kamp enn sist oppgjør.
Gimle venter sin andre import i morgen mens førstemann fikk minutter med laget i denne kampen.