lørdag, april 20, 2024

11. september

De første kampene i denne sesongs serier startet lørdag. Først i dag var Fyllingenlag i aksjon med U14M laget først i aksjon i Hophallen der det ble 38-31 seier før U16M og 1M testet parketten i Haukelandshallen hvor Fyllingen også sto for kiosksalg. U16M vant de siste to periodene, men det holdt ikke til seier mot Kirkevoll som vant 47-36 etter at Fyllingenspillere 6 ganger aleine på kurven bommet på lay up. Treff her og det ville blitt seier.

Fyllingens herrelag i 1. divisjon møtte Bønes B. Hvordan dette laget skal gjennomføre serien blir et spørsmål for 52-112 fikk de i sekken av et sterkt redusert Fyllingenlag der flere av nykommerne imponerte. Odd Johnsen (tidligere Asker) hadde oppvisning i 3 poengsskyting, Nikola Blatancic (tidligere Frøya) var umulig å stoppe med lovlige midler enten det var 3 poengere eller når han tok nærskudd eller layuper. Neste helg er det Bønes A som er motstander og da er flere klare for kamp.

Kampene fortsetter neste helg før det blir en helgs pause før de fleste lagene får testet seg igjen den første helgen i oktober.